Project Walenburg Mariahoeve te Den Haag bestaat uit een oude autoshowroom die herbestemd wordt tot een compact appartementengebouw met 24 appartementen en  bedrijfsruimtes op de begane grond.

Het ontwerp is opgebouwd uit drie volumes met verschillende hoogtes, waarbij ieder volume net zoals het naastgelegen bouwblok opgedeeld is in een plint en een bovenbouw. De afwijkende plint zorgt voor de herkenbaarheid van het buurtcentrum in de wijk. Ook de balkons met de L-vorm en de horizontale banden in het gevelmetselwerk refereren aan het naastgelegen bouwblok.

Aan de zuidzijde wordt de locatie begrensd door een groenstrook en voetpad als buffer naar de school-locatie. De drie volumes zijn zorgvuldig gepositioneerd en gedraaid om bestaande bomen te ontwijken en de gehele groenstrook te kunnen behouden.

De vergunning is verleend.