Het voormalige schoolgebouw aan de Boylestraat nummer 20 is eigendom van de gemeente Den Haag. Op dit moment is het pand verhuurd aan City Kids – Dagbehandelingscentrum voor Kinderen-, en Stichting Eekta – Vrijwilligersorganisatie voor Hindostanen.

De gemeente Den Haag is op zoek naar geschikte locaties om nieuwe woonruimte voor speciale doelgroepen te kunnen realiseren. Het pand aan de Boylestraat wordt daarbij als potentièˆle locatie gezien om 24 zelfstandige units voor jongeren te realiseren, waarvan de helft met zorgvraag.

De school is in 1909 ontworpen door Adam Schadee, die als architect bij gemeentewerken werkzaam was. De voorgevel is nog in tact, met daarachter een gang waaraan de klaslokalen aan de achterzijde van het gebouw liggen. Door slim gebruik te maken van de beschikbare ruimte kunnen 24 woningen in dit gebouw worden gerealiseerd, waarbij de ingrepen inpandig en aan de achterzijde plaatsvinden. Op het nu versteende achterterrein wordt een groene gemeenschappelijke tuin gerealiseerd.