De Rotterdam Architectuurprijs brengt jaarlijks de beste nieuwe gebouwen van de stad voor het voetlicht. Deze onafhankelijke prijs voor de stad Rotterdam is een initiatief van de gemeente Rotterdam, georganiseerd door AIR, Architectuur Instituut Rotterdam. Wij zijn trots te kunnen melden dat ons project Nieuwe Maaskant met 9 andere projecten uit veel inzendingen is genomineerd voor de genomineerd voor de Rotterdamse Architectuurprijs. De Nieuwe Maaskant is -na een zorgvuldige renovatie en de toevoeging van een bijzondere transparante toplaag van 800m2 – nu het hoofdkantoor van ontwikkelaar/bouwer VORM en biedt een eigentijdse werkomgeving waarin ruimte, groen en in­novatie een hoofdrol spelen.

Lees alles over onze inzending op de website van ROTTERDAM ARCHITECTUURPRIJS 2021

Klik voor meer informatie over het project Nieuwe Maaskant op de onderstaande button.

NIEUWE MAASKANT