Visie

Ons doel is het creëren van inspirerende buitenruimten, gebouwen en interieurs die de leefomgeving verbeteren. Omgevingen waarin de gebruiker centraal staat en optimaal kan leven, wonen en werken. Met een ruim perspectief ontwerpen we heldere gestructureerde oplossingen voor veelal complexe binnenstedelijke opgaven.
Concepten worden altijd zorgvuldig en in samenhang bedacht en gerealiseerd. Een duurzaam gebouw is immers, zoals de bouwgeschiedenis laat zien, een gebouw dat flexibel, tijdloos en aanpasbaar is en kwaliteit heeft in architectuur, structuur, materialisatie en detaillering.

Onze kracht schuilt in de aandacht die we geven aan alle aspecten die bijdragen aan de totstandkoming van een project. Aandacht voor ingewikkelde opgaven levert verrassende en heldere oplossingen op, waarbij functionaliteit en gebruikswaarde centraal staan. Aandacht betekent ook dat elke nieuwe opgave weer met frisse blik tegemoet getreden wordt. Met ambitie en nieuwsgierigheid zoeken we, samen met de opdrachtgever, telkens weer naar de meest duurzame oplossing voor de opgave.

Onze referenties laten een grote verscheidenheid aan opgaven en oplossingen zien. Alle projecten zijn met gedrevenheid, enthousiasme en toewijding tot stand gekomen.
De waardering voor onze aandacht voor de opgave en de centrale rol die wij de gebruiker geven, uit zich in vaste relaties met een groot aantal opdrachtgevers. We werken voor Gemeentes, projectontwikkelaars, universiteiten, woningbouwverenigingen en particulieren.

 

WERKWIJZE

Naast de partners Fred Bos en Dennis Hofman, bestaat ons bureau uit een vaste groep architecten en ontwerpers die betrokken blijven bij de projecten vanaf het conceptontwerp tot aan de realisatie. Een heldere organisatie met beperkte hiërarchie en duidelijke aanspreekpunten. Iedereen ontwerpt, tekent, organiseert en communiceert over zijn of haar project. Bij elk van de projecten is één van de partners betrokken. Afhankelijk van de opgave en omvang worden de projectteams samengesteld.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

menu