Evertshuis Interieur | Bodegraven

Op bezoek bij Everts

In drie karakteristieke hoofdvolumes en in een gezamenlijke hal zijn gehuisvest: het theater, de bibliotheek, het gemeentelijk klant contact centrum, een cultureel centrum met de bar op de begane grond en cursus- en werkruimten op de verdiepingen. Tevens hebben ook de politie en een woningcorporatie een plekje gekregen. Al met al een gemêleerde groep.

Samenwerking van de verschillende aanwezige disciplines vraagt om een herkenbare uitstraling naar buiten met behoud van de eigen identiteit. Voor het interieur is dan ook gekozen voor bij de gebruiker passende kleurpaletten die herkenbaar zijn voor de bezoeker. Op plaatsen waar alles samenkomt zijn meer neutrale kleuren gekozen die goed aansluiten bij het hout, het metselwerk en het grijze keimwerk van de hoofdvolumes.

Het resultaat is een voor de bewoners begrijpelijk gebouw met veel mogelijkheden.

Naast de inrichting hebben we ons ook ingezet voor de nieuwe overkoepelende ‘branding’ omdat dit bijdraagt aan het gezamenlijk doel. Het gehele gebouwen-complex gaat verder onder de naam 'bij Everts': iedereen is voortaan thuis bij Everts.

 

Evertshuis Bij Everts Bodegraven 2

Evertshuis Bij Everts Bodegraven 4

Evertshuis Bij Everts Bodegraven 5

Evertshuis Bij Everts Bodegraven 3

Evertshuis Bij Everts Bodegraven 6

 

Bekijk het Evertshuis