Endress+Hauser Interieur | Naarden

De kantoorvertrekken zijn grotendeels langs de buitengevel gepositioneerd en de testruimten, leslokalen, spreekkamers en pantry’s liggen rondom het atrium. Langs het circuit van gangen en bruggen zijn vaste kasten gemaakt, zodanig dat het zicht door het gebouw behouden blijft. Alle systeemwanden zijn in glas uitgevoerd en sluiten flexibel aan op de kastenwanden. De casco materialen komen terug in het interieur.
Het Accoya van de gevel wordt ook in het interieur gebruikt en het metselwerk loopt in de hal en boardroom door. In de publieke- en gemeenschappelijke ruimten zijn de kleuren van Endress+Hauser verwerkt. In de presentatie-ruimten zijn akoestische wanden gemaakt met een blauwe stoffering. Deze stoffering komt terug op de vergaderstoelen en op de zitjes in de hal.
Voor de werkplekken is een speciaal bureau ontworpen dat in vorm en materialisering aansluit bij de gebruikseisen en uitstraling van het gebouw.

 

EndressHauser Naarden Interieur 1

EndressHauser Naarden Interieur 3

EndressHauser Naarden Interieur 4

EndressHauser Naarden Interieur 5

EndressHauser Naarden Interieur 6

 

Zie ook Endress+Hauser